Resultaten voor honden in asiel te koop

honden in asiel te koop
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan, samen met haar moeder Layla, omdat de eigenaar te veel honden heeft en niet langer voor hen kan. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 29/08/2015. Reden opname: Afgestaan, samen met haar dochter Lady, omdat de eigenaar te veel honden heeft en niet langer voor hen kan.
DOPPER
hondenasiel gezocht ik zoek een dierenasiel honden puppies.
Een hond uit een asiel is daarom een goede overweging als je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in een asiel kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen!
visum india
Honden in het asiel Blauwe Kruis Brugge Dierenopvangcentrum.
Follow Us Home Honden in het asiel. Blauwe Kruis Brugge. Tessa werd bij ons geadopteerd in juni 2017 maar kwam nu terug binnen omdat haar baasje, wegens gezondheidsredenen, niet langer voor haar kon zorgen. Tessa is een lieve, kalme hond. Ze leefde samen met een reu. Tessa kent de basisbevelen en ze is zindelijk. Ze kan mee met de auto en ze wandelt rustig aan de lijn. Tessa is nog wat onzeker en ze zit niet graag te lang alleen.
buddha to buddha armband
ADOPTIE HONDEN.
Hij is geboren in november 2013 en woont nu al meer dan 25, jaar in het asiel. Hij is nu natuurlijk weer helemaal opgeknapt, heel gezond en fit en hij vindt het heerlijk om met andere honden of met zijn speelgoed te spelen.
atkins dieet
Dierenasiel.
Pup Volwassen n.v.t. Kan bij andere honden.: Ja Nee n.v.t. Kan bij katten.: Ja Nee n.v.t. Kan bij kleine kinderen.: Ja Nee n.v.t. Kan bij grote kinderen.: Ja Nee n.v.t. Kan alleen thuis zijn.: Ja Nee n.v.t. Kan mee in de auto.:
kraamcadeau
Honden Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Sheila en Jolly. Samen kwamen ze binnen. De privé-omstandigheden van de vorige eigenaresse waren gecompliceerd, op zn minst. Twee honden, even vrolijk als dat ze groot zijn, op ieder moment van de dag, maar zéker wanneer ze mensen zien.
Dierenasiel Genk.
Honden Hier vindt u een overzicht van de honden die u kunt vinden in ons asiel. Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf.
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Een kat of hond adopteren Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
Onze dieren kunnen niet op" proef" meegenomen worden naar huis. U kunt wel een hond bespreken voor een aantal dagen en elke dag langskomen om met dit dier nader contact te zoeken en eventueel in het park te wandelen. Op die manier leer je het dier ook beter kennen, en kan men het als het bevalt definitief adopteren.Elk dier wordt in orde gezet.Dat betekent concreet dat we het vaccineren, castreren of sterisileren, en taggen door middel van een microchip voor identificatie.Dit laatste is verplicht voor honden, maar wij doen het ook voor katten.

Contacteer ons