Resultaten voor honden in het asiel

honden in het asiel
Honden Dierendatabase Dierenasiel de Bevelanden Goes.
Neem contact op over DJ DJ is ons pechvogelhondje, want hij is voor de 3e keer terug in ons asiel. Voorheen was het dat hij niet goed thuis. DJ is financieel geadopteerd door: Fam. de Munck, Hondenuitlaatservice O'Die' en Dorith.
DOPPER
Adopteren hond Dierenasiel Waalwijk Dierenasiel Waalwijk.
Deze site wordt wel regelmatig bijgewerkt, maar het is mogelijk dat niet alle asielhonden erop staan. Voor informatie over de te plaatsen honden kunt u bellen met het asiel. Natuurlijk kunt u ook tijdens openingsuren in het asiel komen kijken.
visum india
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Gedurende het hele jaar bieden wij onderdak aan een groot aantal thuisloze honden en katten. Op jaarbasis gaat het om zon 900 dieren. Door het grote kattenoverschot in Nederland, en dus ook in Zwolle en Gemeenten Wijhe-Olst-Raalte en Ommen wordt het grootste gedeelte van de katten als gevonden dier binnen gebracht op het asiel.
koelkast
Asiel Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Ze zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan. Door de eventuele informatie van een vorige eigenaar en het gedrag in het asiel, hebben we een goed beeld van het dier en kunnen de medewerkers u meer vertellen over de eigenschappen van de dieren. Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst. Bij interesse voor één van onze honden, verzoeken wij u om op minimaal drie verschillende dagen met max.
buddha to buddha
Honden en katten opvang de Crull Home.
We zien u graag bij De Crull. Binnenkort op onze nieuws pagina ziet u waar wij het eerste geld aan uitgegeven hebben. Klik hier om de kittens te zien. Honden in het asiel. Katten in het asiel. Honden Katten Opvang De Crull.
Gay
Honden Dierenasiel.nu.
U bent hier. Een overzicht van alle honden en asielhonden die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Saartje is een heel lief boerenfoxje dat oorspronkelijk uit Bulgarije komt en 2 jaar geleden is g. Huishondje, het klinkt mooi maar in het Spaanse huis waar Bonny woonde was geen tijd voor haar en.
De honden in het asiel.
Achter de schermen. Andere belangrijke gegevens. De honden in het asiel. De katten in het asiel. Waarom voor ons pension kiezen? Uw hond in ons pension. Uw kat in ons pension. Stichting Vrienden HJT. Balans en resultatenrekening. Sort gallery by.:
Plaatsbare honden Drents Dierentehuis Beilen.
Mocht u de hond binnen 14 dagen retour brengen, omdat het om wat voor reden dan ook niet goed gaat, kunt u 12000, van het plaatsingsbedrag terug krijgen. Brengt u de hond binnen 6 maanden retour, dan blijft de plaatsingsovereenkomst 12 maanden geldig om een andere hond uit te zoeken. U krijgt dan geen geld retour! Bekijk de honden in ons asiel op dierenasiels.com.
Honden Dierenasiel Brammelo. Honden Dierenasiel Brammelo.
Dier van de week. Hoe gaat het nu met? Jonge honden cursus. Vervolg A cursus. Vervolg B cursus. Selecteer een pagina. Ik wacht nog op een nieuw thuis. 18 december 2003. Ik wacht nog op een nieuw thuis. 1 juni 2004.
Onze honden.
Een deel van deze honden worden gelukkig weer herenigd met hun baas. Voor de andere honden zoeken wij een nieuwe warme mand. Wij doen ons uiterste best om voor honden een blijvend thuis te vinden en het verblijf in ons asiel zo optimaal mogelijk te maken.

Contacteer ons