Resultaten voor asiel honden te koop

asiel honden te koop
Vind asiel honden in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marlo heeft altijd in een verzamelhuis gezeten en is dus veel honden gewend en ook zijn. Deze lieverd wil echt heel graag uit asiel. Storm 2 jr is gevonden op straat en helaas is er niemand naar hem komen vragen dus zit hij al een tijdje in het asiel in benidorm te wachten tot hij eruit mag!
refurbished
Honden Dierenasiel Utrecht.
Wat doet het asiel allemaal. Wat gebeurt er met een dier in het asiel. Hieronder ziet u een overzicht van de honden die momenteel bij ons logeren. Klik op de foto om meer informatie van een van de dieren te krijgen.
DOPPER
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
mogen ze het nest verlaten. de ouders zijn lieve sociale honden, goed waaks, beide ouders hebben een goede stamboom en zijn geröntgend. mooie raszuivere Duitse herder pups te koop bij officiële Duitse herder kennel, noalleen nog. mooie raszuivere Duitse herder pups te koop bij officiële Duitse herder kennel, noalleen nog reutjes te koop.
horloge
Asiel buitenland Animal in need.
Je ondersteunt het asiel waar je de hond adopteert en die kunnen dan voor hun langzitters blijven zorgen in de hoop dat daar ook ooit echt een goede baas voor komt. Dit is geen blog met als reden om de buitenlandse honden te promoten boven andere honden.
gereedschap utrecht
Honden en Puppies Overige Honden Marktplaats.nl.
Ze staan onder medisch toezicht van dierenkliniek elst die ze heeft voorzien van een gezondheidsverklaring, een vaccinatie bewijs en een. Wegens ziekte te koop aangeboden stafford pup van 16 weken ingeënt zindelijk en erg lief en vriendelijk hondje kindjes en andere huisdieren gewent, met pijn in mijn hart moeten wij een ander huisje vinden voor onze ivy gaat echter alleen weg naar een goed huisje voor meer info kunt u bellen of mailen mvg. Drie hele leuke volwassen honden zoeken een superbaas. Twee teefjes en een reutje, het zwart witte hondje is een reutje van ongeveer 12 kilo, 35 cm hoog en 1 jaar, het blonde teefje van foto1 is middelgroot, 6 jaar, 20 kilo en 50 cm hoog, op foto 2 zit ze in het asiel, al 5 jaar!
eiwit dieet weekmenu
Nederlandse asielhonden ter adoptie Startpagina Facebook.
Daar treffen jullie dus alle honden per asiel aan. Deel zoveel mogelijk de foto's. De honden zijn er mee geholpen en hopelijk vinden ze daardoor sneller een gouden mandje. Nederlandse asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Stichting Stichts Asyl voor Dieren. Leeftijd1 tot 3 jaar. RasDogachtigen en Berghonden. Kan bij andere hondenJa. Kan bij kattenNee. Kan bij kinderenVanaf 12 jaar. Gecastreerd / gesteriliseerdJa. Kan alleen thuis blijvenJa. Kan mee in de autoJa. Gedrag aan de lijnGoed. Kent de basiscommando'sJa.' Schofthoogte30 tot 50 cm. Elvis, een lieve goedzak, is een Old English Bulldog van bijna 2 jaar die bij ons is gekomen omdat hij te veel alleen kwam te zitten.
Honden Dierenopvangcentrum De Ark.
Wij proberen uw trouwe viervoeter een zo prettig mogelijke tijd aan te bieden. Dit doen wij door de honden in groepjes van 2 of meer te huisvesten. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat de hond alleen in een kennel verblijft.
Dierenasiel puppies Stichting DierenLot.
Een dierenasiel is één van de vele dierenorganisatie die uw financiële hulp goed kan gebruiken voor hun puppies en asiel honden. Er zijn namelijk nog te veel honden en pups die aan hun lot worden overgelaten. We steunen de dierenasiels door financiële steun voor bijvoorbeeld verbouwingen aan het dierenasiel, het uitvoeren van operaties of vergoeden van medicatie. Steun de puppies in het dierenasiel! Meer informatie over onze stichting? Neem nu contact op met de Stichting DierenLot, of doneer direct en help de puppies in een dierenasiel bij u in de buurt! De puppies en andere dieren in het dierenasiel zullen u dankbaar zijn. Koop loten Word donateur Doe een gift.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Hij had in het begin wat last van jeukerige, kale plekjes, maar sinds hij op. Kodi Vorige maand hebben we Kodi voorheen Papaya uit het asiel de Doornakker gehaald. Kodi niest af en toe ivm chronische niesziekte maar lijkt er niet minder gelukkig om te zijn.
Honden in Nederland Animal in need.
De opvanggezinnen zijn bereid om tijdelijk een hond vanuit het asiel in Spanje in huis te nemen en zo te zorgen voor een verantwoorde doorstroming. Over hun ervaring met de honden plaatsen ze een kort verhaaltje en/of filmpje zodat u een indruk kunt krijgen of de desbetreffende hond binnen uw gezin past en u deze alsnog een fijne toekomst kan bieden.

Contacteer ons