Meer resultaten voor kleine honden asiel

kleine honden asiel
Dierenasiel.nl.
Met name in Oost-Europese landen zijn veel van deze puppyfabrieken gevestigd. Help ons mee een einde te maken aan het hondenleed in de malafide hondenfokkerij en handel. Zet ook een poot voor honden in nood! Hitte: pas op met je huisdieren!
DOPPER
Nederlandse asielhonden ter adoptie Startpagina Facebook.
Welkom op deze pagina Nederlandse asielhonden ter adoptie. Hier vinden jullie honden welke momenteel in Nederlandse asielen zitten. Alle contactgegevens staan bij de foto van elke hond. Per asiel is een foto album aangemaakt. Daar treffen jullie dus alle honden per asiel aan.
honden asiel
Dierenasiel en Dierenpension IJsselstein Dierenasiel Rijpickerwaard.
Schrijnend soms, maar welke reden iemand ook heeft, ons dierenasiel en dierenpension in IJsselstein zal het altijd respecteren. Gelukkig is er ook die hele zonnige keerzijde die het allemaal in balans houdt. We maken dolgelukkige nieuwe baasjes en bazinnetjes mee en superblije dieren die weer toekomst hebben.
horloges dames
Beestenbende nr 2.
fruit of the loom
Home Dierenasiel Walcheren.
in het asiel. Over het asiel. 2016 De Open Dag. Kom eens langs! 2016 De Open Dag. Het dierenasiel Walcheren biedt opvang aan honden en katten die geen onderdak meer hebben. Bij ons worden ze liefdevol verzorgd totdat zij een nieuw baasje hebben.
kraamcadeautjes
Home Dierenasiel Brammelo. Home Dierenasiel Brammelo.
Brammelo is een particulier asiel met hondenschool en een een dierenpension voor honden en katten. Wij vangen asieldieren op voor de regio Haaksbergen en Berkelland. Samen met onze 50 vrijwilligers staan wij voor goede zorg en een prettig verblijf voor de dieren.
Dierenopvangcentrum De Ark.
Het asiel wordt gerund door een team van 6 vaste krachten welke worden bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen bij het verzorgen van de dieren, het uitlaten van honden, schoonmaken van verblijven en het te woord staan van klanten.
Vind kleine honden in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Klik op de foto voor een uitvergroting mojo en zijn broertje hobo en zusje leya werden in november bij het asiel voor de poort gedumpt in een plastic box. Rita en collin namen ze in huis en daar zijn mojo en hobo. Atlas Animal Project. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Kleine Maria 4 mnd zoekt een huisje. Maria liep helemaal alleen langs de kant van de weg. Ze hebben haar gevangen en meegenomen ze, had geen chip en ook geen baas. Het kleine zielige meisje bleek een lief aanhankelijk vrolijk meisje te zijn.ze was in een foster familie in roemeniƫ met kinderen honden en katten.zondag in nederland te bezoeken!
Honden in Nederland Animal in need.
Volledig verwaarloosd, kom je in het asiel terecht. En dan blijkt er een prachtige Maltezermix verborgen te zitten onder die vacht van klitten. Billy is een Maltezermix van 3 jaar oud, geboren rond 10-12-2014. Hij is 32 cm hoog en weegt rond de 6 kilo. Zijn vacht is sneeuwwit met langs de rechtse zijkant en de onderkant van zijn pootjes abrikooskleurige tinten. Het is een lieve aanhankelijke hond. Andere honden en katten interesseren hem niet en wil er ook geen contact mee. Het liefst ligt hij de hele tijd dicht tegen het baasje of op schoot. Het is een echte troetelbeer. Daarom zoeken we naar een baasje zonder kleine kinderen, waar hij het enige hondje bij kan zijn.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Andere honden zijn geen probleem voor deze lieve meid. Wij hopen dat er iemand is die zich wil ontfermen over dit lief Podencootje, haar wil koesteren en goed verzorgen. Wat zou Lenta blij zijn, mocht ze het asiel mogen inruilen voor een warme thuis.

Contacteer ons