Meer resultaten voor honden vakantie

honden vakantie
Vakantie met de hond boeken bij CASAMUNDO.
Allereerst is het belangrijk om na te gaan of het weer op de vakantiebestemming ook geschikt is voor de hond. Met name de Scandinavische landen hebben een mild klimaat voor een heerlijke vakantie met uw huisdier. De zuidelijke landen daarentegen zijn vooral geschikt in het voor en naseizoen, aangezien de hogere temperaturen in de zomer onaangenaam kunnen zijn voor een hond. Bovendien moeten honden die meegaan naar landen rond de Middellandse zee een zogenaamde Scalibor-tekenhalsband te dragen.
wasmachine kopen
Tips voor een hondenvakantie in Nederland.
ziektes die in andere streken voorkomen. Wanneer je met de hond op vakantie gaat in Nederland, is het dus allemaal een stuk sneller geregeld. Daarbij is ons land ingesteld op honden. Je zult dus genoeg keuze hebben uit accommodaties waar honden zijn toegestaan.
fulfilment
Vakantie met honden: vakantiehuizen waar 1 of meerdere honden zijn toegestaan.
Met een groep op vakantie. Wilt u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld uw familie of vriendengroep reserveren? Indien u ook de honden wilt meenemen is dit niet gemakkelijk, omdat er dan al snel 3 honden of meer mee gaan.
zonnehemel
Metjehondenopvakantie.nl.
Een teken achter het aantal honden., betekent dat er waarschijnlijk ook meer honden mee mogen. vaak afhankelijk van bezetting en formaat honden. ten alle tijden gaan honden mee in overleg. In alle huizen is roken niet toegestaan tenzij anders aangegeven.
tafelpoot
Op reis en vakantie met je hond: vakantiehuizen, hotels, kastelen informatie DogsIncluded.
Dus waarom zou jij bij DogsIncluded boeken? Hoe we jou je honden de meest onbezorgde vakantie kunnen beloven die er is, zetten we hieronder op een rijtje. Wij begrijpen wat er voor jou belangrijk is, want wij reizen zelf al meer dan 15 jaar met onze honden in Europa rond.
naambordje voordeur
Vakantiehuis huren? HappyHome Vakantiehuizen.
Meerdere honden mee op vakantie. Heb je meer dan één hond, dan is het een hele klus om een vakantiebestemming te vinden. Met twee of meer honden lijkt het wel dubbel zo moeilijk om een leuke geschikte vakantie stek te vinden.
glaszetter heerlen
home hondenwelkom.com.
Hondenwelkom bemiddelt voor uw vakantie bij verschillende particuliere verhuurders en de bekende touroperators. Hondenwelkom spant zich in voor de juistheid van de informatie op de website, in onze database en publicaties. Wij wensen u alvast een fijne vakantie met uw honden!
Vakantie met de hond Belvilla vakantiehuizen.
Bij Belvilla zijn er ook vakantiehuizen in het aanbod waar u uw huisdier mee naartoe mag nemen. Want vakantie is namelijk voor het hele gezin het fijnste moment van het jaar. Neem uw hond bijvoorbeeld mee naar de Ardennen of de Nederlandse kust. Terwijl u even helemaal ontspant, kan uw huisdier lekker uitrazen in de bossen of op het strand. Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen waar honden welkom zijn.

Contacteer ons