Resultaten voor honden

honden
honden DOC-T DierenOpvangCentrum-Tilburg e.o.
Doel nvt Gezelschapshond Waakhond/terreinhond Werkhond. Kan bij kinderen nvt Kan bij grote kinderen vanaf 10 jaar Kan bij kleine kinderen tot 10 jaar nee onbekend. Kan bij honden nvt ja nee onbekend selectief. Kan bij katten nvt ja nee onbekend.
Tracker
Honden Dierenasiel en pension t Julialaantje.
Gevonden op 22 januari K18-005/006. Eigenaar gezocht van deze 2 honden: gevonden op 22 januari op de Gildestraat te Naaldwijk gamma bij elkaar met riem en al. 2x stafford, hebben een chip, niet goed geregistreerd Aanraden op Facebook Tweet hierover Vertel het een vriend.
Tracker
Honden Sophia-Vereeniging.
Veel mensen zijn bang voor honden. Omdat ze overal honden tegen kunnen komen, ervaren deze mensen hun omgeving als onveilig. Bovendien vertonen bange mensen vaak gedrag dat honden uitdaagt tot een reactie. Honden in de. Over het houden van honden wordt binnen een multiculturele samenleving verschillend gedacht.
Tracker
Beestenbende nr 2.
Tracker
Honden Asieldieren Dierenopvangcentrum Vlaardingen Dierenbescherming.nl.
Het kan echter voorkomen dat niet alle plaatsbare dieren vermeld staan, of dat er dieren als beschikbaar op de website staan die al gereserveerd zijn. We vragen hiervoor je begrip. Kijk voor honden uit andere opvangcentra op Ikzoekbaas.nl. Wat wij doen.
huis verkopen en ander huis kopen
Zoek honden Zoeken in Honden Animal in need.
Dogachtige en Berghonden. Hoogte cm van. Hoogte cm tot. Selecteer Status hond. Op afstand geadopteerd. Selecteer Op afstand geadopteerd. Honden met urgentie. Honden tot 40cm. Honden 41 t/m 52cm. Pups t/m 6 mnd. Honden in Nederland. Nog niet ter adoptie.
cursus natuurvoeding
Hondenwinkel: hondenvoer en hondenartikelen goedkoop bij zooplus.
Puppy's' en jonge honden: hier vindt u niet alleen onze producten voor jongen honden en puppy's, maar ook handige tips en adviezen. Bij zooplus vindt u een zeer goed gesorteerd assortiment van hondenvoer en hondenaccessoires van basisproducten tot speciale producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
muursticker hond
Honden Archieven Dierentehuis s-Hertogenbosch.
Veel gestelde vragen. Dierentehuis s-Hertogenbosch Onze dieren Honden. Een hond adopteren. Verzeker uw hond. Alle 8 resultaten. knappe Bink wil nog een thuis. Lief en vriendelijk. Eigenwijze maar lieve Old English Bulldog zoekt een baasje. Lieve knuffelkont zoekt baas. Lieve, speelse Harrie.
muursticker hond
licg.nl Honden.
De kans op vechtpartijen bij twee teven is minder groot maar vechtpartijen zijn vaak wel veel ernstiger en er is een kans dat de honden blijvend gescheiden gehouden moeten worden. Wat een gunstige combinatie is kan ook afhangen van het ras van de honden.
hondenslaapzak
Alle Honden Archieven Honden zonder toekomst.
Inmiddels woon ik zelf in het buitenland en ben regelmatig vluchtbegeleider wat heel leuk is om te doen. De honden worden samen door mij en een vrijwilliger van de stichting ter plaatse ingecheckt, ik krijg de honden paspoorten mee en dan gaan ze in hun reiskennels vervolgens via de bijzondere bagage het vliegtuig in.
traplift

Contacteer ons