Meer resultaten voor honden zoeken baasje

honden zoeken baasje
RTV Utrecht APP.
visum india
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
Bemiddeling voor derden. Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt! Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn. Duitse Herder Wolf zoekt rustige woonomgeving Dierenasiel Zwolle. klik op de foto voor meer informatie. Dama zoekt een consequente baas Galgo Support Holland. Klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin moeten samen blijven bemiddeling ARS. klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin. Kai, kruising Am. Stafford zoekt een verantwoordelijk baasje particulier. klik op de foto voor meer informatie. Bordercollie Lucky, reu, wordt 3 jaar. Gereserveerd bemiddeling particulier. klik op de foto voor meer informatie. Ludo en Lola zoeken gouden mandje bemiddeling particulier.
dames horloges
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
accu gereedschap
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
afvallen zonder sporten
Onze honden.
Een deel van deze honden worden gelukkig weer herenigd met hun baas. Voor de andere honden zoeken wij een nieuwe warme mand. Wij doen ons uiterste best om voor honden een blijvend thuis te vinden en het verblijf in ons asiel zo optimaal mogelijk te maken.
wilgenschutting
Dierenasiel. Untitled. Dierenasiel. Untitled. Databank voor alle dierenasiels en hun asieldieren in Nederland en Vlaanderen.
Zoek kat. Zoek hond. Zoek konijn. Zoek overig. Asiels NL. Asiels BE. Nieuws. Doelstelling. Informatie. Gechipt. Langzitters. Geplaatst. Honden. 120030. Katten. 195264. Welkom bij onze databank voor de Nederlandse en Vlaamse asiels. Zoek een hond kat of konijn/cavia etc, die bij u past.
Hondjeuitlaten.nl.
hond en baasje Cay. Al deze hondenliefhebbers zoeken een hond om mee te wandelen. Al deze hondeneigenaren zoeken iemand die de hond kan uitlaten. Veel baasjes en wandelmaatjes zijn al met elkaar in contact gekomen! Al deze honden kunnen nu extra uitgelaten worden!
Hond adopteren Adopteer een hond Alles over hond adopteren.
Overweeg dan ook eens om een afgedankte hond een tweede kans te geven! Op onze website is een groot aantal honden te vinden, waarvoor wij een nieuw baasje zoeken. Een groot deel verblijft al bij een pleeggezin in Nederland, waardoor een kennismaking op korte termijn mogelijk is.
Als het baasje er niet meer is Dierentehuis Stevenshage.
Als u een hond of kat heeft, kunt u meedoen aan dit programma. Wanneer een hond of kat is opgenomen in het bestand van onze regeling Als het baasje er niet meer is, kunt u er gerust op zijn dat uw maatje na uw overlijden goed terecht komt bij ons. Dat is een fijn gevoel. Deze dienst is exclusief en gratis voor alle honden of kattenbezitters die vaste donateur zijn van Dierentehuis Stevenshage met een minimum donatie van 25, per jaar.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Mijn leven lang honden gehad en daarvan is Vasco de 3e hond. Spike Wij haalden Spike op uit het asiel in Leerdam, hij was toen 3 jaar en 7 maanden oud en had al een paar andere baasjes gehad maar hij kon daar. Quinty Hoi hoi. Mijn naam is Quinty. Ik ben een dwergkeesje van bijna 14 jaar oud. 8 jaar geleden werd ik voor de 4de keer achtergelaten in het adiel. Tommy Dit is onze Tommy, een lieve, rustige maar speelse kater van 6 jaar. Zat in het asiel omdat zijn vorige baasje, een oudere dame hem niet mee kon nemen naar.

Contacteer ons