Meer resultaten voor asiel zaandam honden

asiel zaandam honden
Dierenasiel Schagen asiel, dierenasiel, dierenopvang, dierenambulance, Schagen, Hollands Kroon.
Wil je je eigen honden lekker laten rennen op onze speelweide? Kijk dan hier. Vrijwilligerswerk bij ons komen doen? Wij zoeken mensen voor op de dierenambulance, dierverzorgers, hondenvrijwilligers en nog iemand erbij voor de buitenboel. Kijk hier bij de mogelijkheden.
DOPPER
Zaanse Stichting Dierenzorg Dierenasiel.nu.
beveiligingscamera
Dierenasiel in Zaanstad. Asiel voor honden katten pups kittens.
Dierenopvang in Zaanstad. Ook kunt u hierboven rechtstreeks in de omringende gemeenten van Zaanstad naar een dierenasiel zoeken. Trefwoorden: honden, katten, asiel, dierenasiel, dierenasielen, dierenopvang, dieren. Woonplaatsen in de gemeente Zaanstad.: Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Assendelft, Westzaan.
koelkast
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Nu verblijft deze heel mooie Beagle bij ons in het asiel wat een zonde alweer. Teo is een Beagle-heer met zelfvertrouwen, hij kan met andere honden maar laat zich niet doen. Hij is erg gericht op eten dus daar wel even mee oppassen.
buddha to buddha
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
De eigenaar van de pups heeft twee volwassen honden die hij niet gesteriliseerd/gecastreerd had en zo kreeg de moederhond 8 pups. Helaas heeft de man hij heeft een drankprobleem geen geld om voor de honden te zorgen en zijn zuster kocht het voer voor hem op voorwaarde dat hij de honden naar het asiel zou brengen.
kraamcadeaus
Tarieven asiel Dierenopvang Amsterdam DOA.
Oude katten 15 jaar en ouder en honden 13 jaar en ouder kunnen tot twee maanden na plaatsing bij onze dierenarts terecht. Indien u een bij ons aangeschaft dier toch niet wilt houden, kunt u het binnen drie maanden na de adoptiedatum terugbrengen naar het asiel.
Home Dierenhotel Pocahondas.
gedragstherapie voor de hond vanuit een gerenommeerde hondenschool. beestachtig'leuke' kinderpartijtjes samen met enkele honden. en bij voldoende belangstelling: dierfysiotherapie, eventueel gecombineerd met een verblijf in ons Dierenhotel gedurende de gehele behandeling. Wij zijn Rita en Kees de Vos en vanaf juli 2006 hebben wij van onze hobby, huisdieren, ons werk gemaakt door de start van ons dierenhotel genaamd Pocahondas.
Zaanse Stichting Dierenzorg Facebook.
Meer info over Lou: dierenzorg.net gevonden / vermist in ons asiel Onze honden of bel 075-616 32 04. Beleef de open dag met Lou. Zaanse Stichting Dierenzorg. 25 januari om 243.: Voor op onze kattenkamers zijn wij op zoek naar CD spelers. Heeft u er eentje staan waar u niks meer mee doet? Dan maakt u onze katten daar heel blij mee. De spelers kunnen afgeven worden bij ons aan de balie. Scholtenstraat 36, 1509 AR Zaandam.
Asielhonden.info.
Dierenasiel De Bommelerwaard. Stichting Collie Co in Nood. Dierenpension Asiel Boszicht. Dierentehuis Den Bosch. Dierenhospitaal Ambulancedienst Den Haag. Stichting Dobermann Rescue Nederland. Den Ham Ov. Dierenpension De Crull. Dierenasiel De Schutstal. Hondenasiel t Fryske Lan. Hof van Ede Verlengde. Herplaatsing Honden in Nederland.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Mijn leven lang honden gehad en daarvan is Vasco de 3e hond. Spike Wij haalden Spike op uit het asiel in Leerdam, hij was toen 3 jaar en 7 maanden oud en had al een paar andere baasjes gehad maar hij kon daar.

Contacteer ons