Op zoek naar honden zoeken een baasje?

honden zoeken een baasje
Stichting AAI Overzicht te adopteren honden.
Steun de honden. Wij zoeken z.s.m. meerdere gastgezinnen waar de honden tijdelijk kunnen verblijven. Bent u of weet u iemand die tijdelijk onze honden kunnen opvangen? Neem dan contact met ons op. Impressie van het asiel in Göcek. Eén van de vrijwilligers van AAI heeft tijdens haar bezoek aan het asiel in Göcek een. Uw hulp gevraagd voor Göcek. Mede dankzij uw giften hebben de vrijwilligers in Göcek het afgelopen jaar een nieuw asi. Rinso uit Göcek. Hallo lieve Aai vriendjes en vriendinnetjes, Rinso hier! Ik ben nu een weekje. Ziggi uit Göcek. De baasjes van Ziggi lieten AAI weten hoe blij ze zijn met hun aanwinst uit Göcek. Baasje gezocht: Honden.
deense tafel
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Deze mooie, lieve en vriendelijke meid troffen wij aan in een dodingstation.niet te vatten hoe en waarom, want Jade wil zo graag bij haar baasje horen en is erg trouw en toegewijd. Zij is altijd paraat om mee te gaan wandelen en haar pootjes te strekken. Jade is goed met andere honden, maar laat zich niet onderdrukken want dan staat ze wel op haar strepen en da's' goed.
gd-energy.be
Deze honden zoeken een baas! Dierenopvang Amsterdam.
als de baas er niet meer is. ik heb een kat gevonden! steun ons pension dagopvang trimsalon fysiotherapie diergedrag rondleidingen. Wil je graag kennismaken met onze honden? Wil je graag kennismaken met onze honden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
dopper kopen
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Mijn leven lang honden gehad en daarvan is Vasco de 3e hond. Spike Wij haalden Spike op uit het asiel in Leerdam, hij was toen 3 jaar en 7 maanden oud en had al een paar andere baasjes gehad maar hij kon daar. Quinty Hoi hoi. Mijn naam is Quinty. Ik ben een dwergkeesje van bijna 14 jaar oud. 8 jaar geleden werd ik voor de 4de keer achtergelaten in het adiel. Tommy Dit is onze Tommy, een lieve, rustige maar speelse kater van 6 jaar. Zat in het asiel omdat zijn vorige baasje, een oudere dame hem niet mee kon nemen naar.
Calgon
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
graffiti workshop
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Buddy is een super sympathieke Stafford reu, die ontzettend zijn best doet bij de trainingen. Deze lieverd is heel voergericht en wil echt werken voor zijn baasje. Hij kan relaxed en rustig zijn, maar hij kan ook soms fixeren en uitvallen naar andere honden.
Vind baasje gezocht honden op Marktplaats.nl.
Wij hebben een kruising van sint bernard met een newfoundlander en zoeken contact met eigenaren van andere honden uit dit nest om te horen hoe het hiermee is gegaan en eventueel een" reünie" voor de honden te organiseren. Bent u 1 van of kent u 1 van deze eigenaren dan hoor ik het graag de honden. Een goed nieuw huis en liefdevol baasje gezocht voor mijn lieve blauwe american stafford reu niet gecastreerd bijna 2 jaar.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Baasje gezocht Stichting Hond in nood.
Bemiddeling voor derden. Voor honden die ter bemiddeling op onze website worden getoond ligt de verantwoording volledig bij de partij die de hond ter herplaatsing aanbiedt! Deze partij kan een particulier, stichting of asiel zijn. Duitse Herder Wolf zoekt rustige woonomgeving Dierenasiel Zwolle. klik op de foto voor meer informatie. Dama zoekt een consequente baas Galgo Support Holland. Klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin moeten samen blijven bemiddeling ARS. klik op de foto voor meer informatie. Karry en Kelvin. Kai, kruising Am. Stafford zoekt een verantwoordelijk baasje particulier. klik op de foto voor meer informatie. Bordercollie Lucky, reu, wordt 3 jaar. Gereserveerd bemiddeling particulier. klik op de foto voor meer informatie. Ludo en Lola zoeken gouden mandje bemiddeling particulier.

Contacteer ons